Hoppa till sidans innehåll

Macron Sportyield Sverige


Sveriges Akademiska Idrottsförbund är stolta över att kunna presentera Macron som ny samarbetspartner och officiell klädleverantör.

Macron är ett av de ledande och snabbast växande varumärkena inom active sportswear idag. Med över 10 000 klubbar som användare av Macrons produkter världen över levererar de kläder till diverse stora föreningar, däribland Skottlands landslag i rugby, Aston Villa, SS Lazio och Sporting Lissabon. I Sverige säljs och marknadsförs Macron av Sportsyield.

Macron erbjuder ett stort sortiment, högkvalitativa produkter samt förstklassig service och leverans. Avtalet mellan Macron och Sveriges Akademiska Idrottsförbund innebär att Macron kommer att förse både aktiva utövare och förbundsrepresentanter med ändamålsanpassade sportkläder. Avtalet innebär dessutom att förbundets medlemsföreningar kommer få tillgång till en särskild webshop med förmånliga priser på kläder både för match, träning och fritid.

Såhär säger företaget om samarbetet: 

"Sveriges Akademiska Idrottsförbund väljs som samarbetspartner för Macrons strävan att växa på den svenska marknaden genom att samarbeta och sponsra såväl föreningar som förbund. I samarbetet med Sveriges Akademiska Idrottsförbund finner Macron en perfekt partner med förgreningar i bägge områdena och med aktiviteter som innefattar såväl nationella som internationella evenemang." 

 

Länk till webbshop. 

Uppdaterad: 12 MAR 2018 09:06 Skribent: Josefin Trogen
Epost: Adressen Gömd

Följ oss!  

Facebook


Instagram

Twitter
YouTube_logo
 flickr_logo_46469750

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link

Samarbeten