Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer och samarbetspartners


Stöd från företag och organisationer är viktigt för att vårt arbete ska bli verklighet. Vi på Sveriges Akademiska Idrottsförbund jobbar för att alla studenter skall kunna idrotta på sin nivå och det är med hjälp av Er som vi kan skapa den bästa förutsättningen för Sveriges idrottande studenter.

Visa ert engagemang genom en kampanj eller insamling där intäkterna stödjer Sveriges Akademiska Idrottsförbunds arbete!

Tillsammans med de företag och organisationer som stödjer oss skapar vi samarbeten och kampanjer som engagerar kunder och medarbetare för att fler studenter ska få möjligheten att idrotta på deras nivå, oavsett förutsättningar. 

Intresserad av att utveckla företagets CSR-arbete genom att stödja vår verksamhet? Så här kan ditt företag eller organisation stödja oss:

PARTNERSKAP
Ett partnerskap är för oss ett långsiktigt och hållbart samarbete där företaget/organisationen tillsammans med Sveriges Akademiska Idrottsförbund hittar på spännande samarbeten där ditt företag kan bidra på olika sätt och berätta om vad ni gör och som i slutändan gynnar alla parter. Partnerskapet berättigar bland annat till att använda Sveriges Akademiska Idrottsförbunds logotyp i kommunikation och Sveriges Akademiska Idrottsförbund kommunicerar även kring samarbetet i avtalade kampanjer och sociala medier. 

För mer information om partnerskap, kontakta This is a mailto link!

SPONSORER
Våra sponsorer bidrar, var och en, med en finansiell summa till Sveriges Akademiska Idrottsförbunds verksamhet genom egna kampanjer, sälja produkter eller tjänster.

Det kan vara under en kortare eller längre period, nationellt eller i flera länder. Denna form av partnerskap värderas i varje enskilt fall, beroende på försäljningens karaktär och omfattning.

Kontakta This is a mailto link  för att hitta ett spännande samarbete som sponsor till Sveriges Akademiska Idrottsförbund.

Uppdaterad: 12 MAR 2018 09:00

Följ oss!  

Facebook


Instagram

Twitter
YouTube_logo
 flickr_logo_46469750

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link

Samarbeten