Hoppa till sidans innehåll

Arrangörer


Student-SM i ridsport 2019 arrangeras av Lunds Akademiska Ryttarsällskap (LARS) i samarbete med Svenska Akademiska Ryttarförbundet (SAR), Lunds Civila Ryttarförening (LCR) och Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF).

Lunds Akademiska Ryttarsällskap
Lunds Akademiska Ryttarsällskap är en ideell förening med uppgift dels att främja utövandet av ridsporten bland universitets- och högskolestuderande i Öresundsregionen, dels att fungera som en trivselfrämjande faktor för ridande akademiker och likasinnade.

Mer information finns på vår hemsida

Svenska Akademiska Ryttarförbundet 
Samtliga akademiska ryttarföreningar i Sverige är anslutna till SAR som verkar för kontakten mellan föreningarna. SAR strävar efter att sprida kunskapen om och intresset för studentryttarföreningar i Sverige och det är även SAR's uppgift att ta ut lag till internationella tävlingar. Under student-SM kommer årsmötet för SAR att hållas. 

Mer information finns på SARs hemsida 

Lunds Civila Ryttarförening

LCR är en av Skånes största ryttarföreningar med över 800 medlemmar och ca 500 ridande varje vecka. LCRs anläggning ligger centralt i Lund, bokstavligttalat ett stenkast från Lunds universitet. Mer information om LCR hittar ni på deras hemsida

 

Uppdaterad: 04 MAJ 2018 14:36

Följ oss!  

Facebook


Instagram

Twitter
YouTube_logo
 flickr_logo_46469750

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link

Samarbeten