Hoppa till sidans innehåll

Vill du vara med och utveckla svensk studentidrott?

22 MAR 2019 10:41
I maj har Sveriges Akademiska Idrottsförbund extra årsmöte. Då ska vi välja in två nya personer i styrelsen och en person till valberedningen. Är du den vi söker?
  • Uppdaterad: 22 MAR 2019 10:41

Vi söker engagerade personer som brinner för att så många studenter som möjligt ska få chansen att uppleva glädjen och gemenskapen inom studentidrotten. Vi tycker att DU ska söka eller varför inte nominera någon du känner som du tror skulle passa?! Hör av dig till valberedningen senast 1 april (kontaktupgifter finns längst ner). 

Två röster om styrelsearbetet:

”Styrelsejobbet i Sveriges Akdemiska Idrottsförbund är spännande inte minst för att studenter är trendkänsliga och ofta s.k. ”early adaptors”, något som ställer krav på att vi som har fått förtroendet att leda svensk studentidrott också måste vara öppna för nya idrottsformer samtidigt som vi har en stark tradition att vårda inom studentidrotten i Sverige. För mig är Sveriges Akademiska idrottsförbund idag ett av Sveriges mest spännande idrottsförbund inom RF-familjen och därför både kul och ansvarsfullt att få vara med att utforma tillsammans med våra medlems-föreningar. Jag tycker att studentidrotten är idrott när den är som bäst! Glädje och allvar i en härlig blandning. Lek, motionsverksamhet och seriösa elitsatsningar sida vid sida. Här ryms också möjligheterna till dubbla karriärer för elitsatsande studenter.” 

”Jag tycker det är intressant att kunna påverka i både stort och smått när det gäller frågor som hör till idrotten. Det ger mig ett bredare perspektiv och en bättre insyn i hur svensk idrott fungerar och det är dessutom väldigt kul!”

Valberedningen:

"Jag är engagerad i Sveriges Akademiska Idrottsförbunds valberedning för att jag anser att det är viktigt att hålla studentidrotten relevant och i framkant. Att välja in människor med mycket passion, intresse och med god kompetens är något jag värderar högt, både i min vardag som rekryterare men också i mitt engagemang för svensk studentidrott. Brinner du för studentidrotten? Gillar du tanken på att arbeta strategiskt med att forma studentidrottens framtid tillsammans med andra härliga personer med samma intresse? Då är du helt rätt för uppdraget! Tveka inte på att höra av dig så vi kan starta en diskussion" - Annahita Amini, ledamot i valberedningen

Hur du nominerar

Vi önskar att ni nominerar en eller flera personer. Ange till vilken befattning, styrelseledamot eller valberedning. För varje kandidat vill vi ha namn, vilken förening personen är (eller har varit) verksam i, bostadsort, ålder samt kontaktuppgifter.

Era förslag skickas senast den 1 april 2019 till valberedningens ledamöter: 

  • Erwin Apitzsch (This is a mailto link, 0708–144865)
  • Annahita Amini (This is a mailto link, 0739–592216)

Läs mer om uppdragen här

Hoppas just DU eller någon du känner vill vara en del av studentidrottsfamlijen! Varmt välkommen med din nominering!

Skribent: Emmie Sandberg
Epost: Adressen Gömd

Följ oss!  

Facebook


Instagram

Twitter
YouTube_logo
 flickr_logo_46469750

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765490
E-post: This is a mailto link

Samarbeten