Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Studentidrottsgalan 2017!

2017-11-14 12:37
Nu börjar det dra ihop sig för Studentidrottsgalan 2017! Nedan kommer all tänkbar information som ni deltagare behöver.
  • Uppdaterad: 2017-11-24 10:40

Studentidrottsgalan startar lördagen den 18 november kl. 10.00 på Handelshögskolan (Sveavägen 65) i Stockholm med registrering och fika.
 
För er som anländer på fredag:
Vi vill förtydliga att middag på fredag kväll bekostas av deltagarna själva. Det finns möjlighet att äta på hotellet (om det inte blir fullbokat), annars finns det gott om restauranger i centrala Stockholm.
 
För er som har frågor och funderingar kring helgen redan på fredag kväll så finns det möjlighet ställa dessa till några av oss SAIF-representanter. Vi kommer finnas i lobbyn på Hotel C Stockholm mellan kl. 19.00-20.00 samt i lobbyn på Radisson Blu Royal Viking mellan 17.30-19.30. Det kommer även vara en gemensam samling på lördag förmiddag i lobbyn på Hotel C, för de som vill gå gemensamt till Handelshögskolan. Se bifogad fil för mer information om programmet.
 
För er som anländer på lördag:
Vi drar igång kl. 10.00 med registrering på Handelshögskolan i Stockholm (Sveavägen 65). Incheckningen på hotellet sker cirka kl. 18.00. Bagage och jackor kommer att kunna förvaras på Handelshögskolan. Se länk nedan för mer information om programmet.
 
Hotell
Det har kommit in fler anmälningar än förväntat, vilket är helt fantastiskt! I och med detta så kan vi alla inte vara på samma hotell utan vi kommer att sova på två olika hotell, Hotel C Stockholm (Vasaplan 4) och Radisson Blu Royal Viking (Vasagatan 1). Det är cirka 300m gångväg mellan hotellen. Ni finner en karta för hotellen i bifogad fil. De som ska bo på Radisson Blu Royal Viking är följande föreningar:
- Sveriges Akademiska Idrottsförbund (Styrelse, kansli, valberedning och kommitté)
- Östersunds Studenters Idrottssällskap (ÖSIS)
- Lunds Akademiska Ryttarsällskap (LARS)
- IKSU
- Luleå Foreign Hockey Club
 
Övriga deltagare/föreningar sover på Hotel C.
 
Återbetalning av er resa:
För att få ersättning för er förenings resekostnader måste ni göra en Idrottslyftsansökan. Ansökningsperioden kommer vara öppen fram tills den 10 december därefter stänger vi den igen. Jag kommer att skicka ut information om hur ni söker och vilken information vi behöver från er en vecka efter Studentidrottsgalan. Det är viktigt att ni spar era kvitton om ni reser med tåg, buss eller flyg.
 
Övrigt:
Det kan vara bra att känna till att vi kommer arrangera en idrottsaktivitet på lördag eftermiddag, så tag med träningskläder för inomhusbruk! Efter idrottsaktiviteten tar vi oss tillbaka till hotellet för att göra i ordning oss till galamiddagen, klädsel såklart valfritt, men vårdad klädsel rekommenderas.
 
Har ni frågor? Kontakta då Adam på This is a mailto link eller 072-200 56 33.
 
Varmt välkomna önskar Sveriges Akademiska Idrottsförbund tillsammans med arrangörsförening Stockholm School of Economics (SASSE).
 
Karta över hotellet:

 

PS. Glöm inte tagga era bilder under helgen med #studentidrottsgalan17 så vi alla kan ta del av dem! DS.

Skribent: Josefin Trogen
Epost: Adressen Gömd

Följ oss!  

Facebook


Instagram

Twitter
YouTube_logo
 flickr_logo_46469750

Postadress:
Sveriges Akademiska Idrottsförbund
Box 2052
750 02 Uppsala

Kontakt:
Tel: 010-476 54 90
E-post: This is a mailto link

Samarbeten